De Eglantier Voorhof is een Integraal Kindcentrum
English
 

Delftpas

Met de Delftpas kunt u onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming in de schoolkosten krijgen.
Heeft u een laag inkomen dan kunt u de Delftpas gratis of met korting krijgen. Op deze pas stort de Gemeente Delft een tegemoetkoming in de schoolkosten. Dit tegoed krijgt u als uw kind op 31 augustus nog geen 18 is.

Met dit tegoed kunt u school- en gymspullen kopen in een aantal deelnemende winkels. De deelnemende winkels vindt u op de website van de Gemeente Delft.

 

Het tegoed is maximaal:

  • € 50 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar
  • € 150 voor kinderen van 12 t/m 17 jaar

Het tegoed wordt binnen 5 werkdagen op de pas van uw kind gestort. Deze pas krijgt uw kind gratis als u een pas aanschaft.

 

Met de Delftpas krijgt u ook een tegoed voor de ouderbijdrage op school. Dit bedrag vergoedt de Gemeente direct aan de school. Hiervoor moet u de pas aan de school laten zien of het pasnummer mailen aan de school.

 

Het tegoed is maximaal:

  • € 50 voor de basisschool
  • € 120 voor de middelbare school of mbo (t/m 17 jaar)

De Delftpas is geldig vanaf 1 maart 2022 t/m 28 februari 2023. Op de website ziet u waar u deze kunt kopen. Heeft u al een Delftpas dan kunt u deze verlengen.

 

Let op: het tegoed van 2021 blijft langer geldig, omdat het bedrag door de lockdown niet overal te besteden was. Het is nu geldig tot 1 maart 2023. U dient wel uw Delftpas te verlengen om weer van dit tegoed gebruik te kunnen maken.

 

In onderstaande link ziet u hoe de Delftpas werkt.

https://youtu.be/-rzPDgT2q2Q

 

Voor meer informatie gaat u naar de website van de Gemeente Delft.

https://www.delft.nl/vrije-tijd/delftpas#section-0

 

https://www.delft.nl/vrije-tijd/delftpas/schoolkosten-delftpas