De Eglantier is een Integraal Kindcentrum
English
 

Early Bird

Wij streven naar een hoge kwaliteit van ons Engels onderwijs. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het landelijk kenniscentrum voor vroeg vreemdetalenonderwijs Engels, Early Bird. 
Engels als tweede taal bij IKC De Eglantier in DelftIn juni 2014 hebben wij als eerste basisschool in Delft het Early Bird certificaat gekregen. Ook wordt (inmiddels) het IKC team geschoold in hun Engelse vaardigheden. Elke twee jaar gaat een groot deel van het team voor scholing naar het buitenland. In 2020 staat Stockholm op de agenda.

 

Benny's Playground

Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar werken wij met Benny's Playground van Early Bird. Een geweldige kans om spelenderwijs Engels te leren! Met het leren van een vreemde taal kun je niet vroeg genoeg beginnen. De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. 


Spelenderwijs Engels leren samen met BennyBenny’s Playground is een Engelstalig activiteitenprogramma dat volledig aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Door structureel het Engels spelenderwijs aan te bieden, ontwikkelen de kinderen een basiswoordenschat in het Engels en ontwikkelen zij veel plezier en zelfvertrouwen. Samen met Benny, de handpop, zingen en spelen de kinderen elke dag in het Engels!