De Eglantier Voorhof is een Integraal Kindcentrum
English
 

Werken bij IKC De Eglantier

Vind je het een uitdaging om te werken binnen een integraal kindcentrum in ontwikkeling, op het snijvlak van onderwijs en kinderopvang met alleen oog voor het kind?

Ons integraal kindcentrum is volop in ontwikkeling en dat maakt het werken hier extra interessant en soms een uitdaging. 

 

Wij zijn op zoek naar:

 

  • een vakleerkracht bewegingsonderwijs (16- 24 uur)

Vind jij het heerlijk om te bewegen samen met kinderen. Wij zoeken per 11 mei 2020 een      vakleerkracht bewegingsonderwijs. Wij zijn op zoek naar iemand die vanwege de beschikbaarheid van de gymzaal de bewegingslessen verzorgt op maandag en dinsdag.
In samenspraak met de nieuwe leerkracht bewegingsonderwijs zal worden onderzocht of ruimte ontstaat voor uitbreiding van de omvang van de werktijd met de woensdag. Lees meer.

 

  • een leerkracht voor een middenbouwgroep (24-40 uur)

Wij zijn per 11 mei 2020 op zoek naar een nieuwe collega. Vind jij het leuk om te werken op een school waar wordt gewerkt met IPC en ben jij bereid om 30% van de lessen in het Engels les te geven. Lees meer.

 

  • pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang (20-24 uur)

    Vind jij het belangrijk dat jouw werk waarde heeft? Dat je een onuitwisbare voetafdruk achter kan laten? Ga samen met onze kinderen stap voor stap de wereld in. Geef op een inspirerende wijze vorm aan de doorgaande ontwikkelingslijn van kinderen van 4-7 jaar en verbind op creatieve wijze het formeel en informeel leren van kinderen. Lees meer.

 

Zit er geen vacature voor jou bij? Kijk dan verder voor andere vacatures binnen Stichting Rijswijkse Kinderopvang en Librijn.