De Eglantier Voorhof is een Integraal Kindcentrum
English
 
Laatste wijziging: 26 juni 2020, 21:16 uur

Start op 11 mei

De kinderopvang en het basisonderwijs in Nederland waren gesloten tot en met 8 mei 2020. Ook daarna loopt de noodopvang nog door voor cruciale beroepsgroepen. Bijvoorbeeld als u werkt in de zorg, bij politie, brandweer, openbaar vervoer, in de voedselketen, overheidsprocessen, onderwijs of in de kinderopvang. Klik hier voor de lijst van de overheid met cruciale beroepen.

 

Noodopvang

Wie komt in aanmerking voor noodopvang?

  • Als beide ouders werken in een cruciaal beroep;
  • Ouders waarvan één werkt in een cruciaal beroep en de partner niet; en de opvang écht niet geregeld krijgen;
  • Ouders met een sociaal-medische indicatie (SMI) van de gemeente Delft.

Openingstijden noodopvang

Binnen ons kindcentrum organiseert onderwijs de noodopvang tijdens onderwijstijd en kinderopvang vóór schooltijd en na schooltijd tot 18.30 uur. Het kinderdagverblijf is open van 7.30-18.30 uur.

 

Aanmelden?

  • Onderwijstijd: klik hier voor aanmelden of stuur een email naar: directie@eglantierdelft.nl t.a.v. Yvonne den Haan.
  • Kinderopvang:
    • Zit uw kind al bij ons op de kinderopvang? Meld uw kind aan in de Ouder App.
    • Gaat uw kind niet naar onze kinderopvang, maar heeft u nu wel noodopvang nodig omdat u in een cruciaal beroep werkt? Meld uw kind dan hier aan.

Ouders met cruciale beroepen zijn in deze moeilijke tijd extra hard nodig. Daarom mogen kinderen ook extra komen en is de noodopvang gratis. Wij zijn wel genoodzaakt om wel de gegevens van de werkgevers en de beroepen te registreren.

 

Onderwijs

Voor ouders/verzorgers

U vindt onze berichtgeving rondom het Coronavirus opdeze pagina. Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn.

 

Voor kinderen

De komende tijd is onze dicht. Dat geeft vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid! Je kunt namelijk ook zonder schschool ool aan het leren zijn! Op deze pagina laten we je binnenkort zien hoe we dat doen.

 

Thuiswerken door kinderen

De komende tijd is onze school dicht. Dat geeft vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid! Je kunt namelijk ook zonder school aan het leren zijn! Op websites van elke groep laten we je zien hoe we dat doen. Kies hieronder je eigen groep:

 

ICT problemen

Technische vragen over het inrichten van de ICT faciliteiten kunt u via Schoudercom aan Robert Stewart stellen.

Heeft u geen toegang tot digitale hulpmiddelen zoals computer of tablet,  neem dan via Schoudercom contact op met Yvonne den Haan.