De Eglantier Voorhof is een Integraal Kindcentrum
Home Onderwijs Kinderopvang English
 

Anglia

Wat is Anglia nu precies?
Anglia Examination Syndicate is een organisatie in Engeland, die al 15 jaar wereldwijd examens aanbiedt. De Anglia organisatie begon oorspronkelijk in Cyprus en legt zich toe op de promotie van het Engels in het basis en voortgezet onderwijs.

Anglia biedt leerlingen de mogelijkheid op tien niveaus een internationaal erkend Engels certificaat te behalen, waarvan het AcCept Proficiency en het Masters level toegang geeft tot Engelse Universiteiten en Hogescholen (UCAS). Daarnaast geeft Anglia vrijstellingen op veel Nederlandse Universiteiten en Hogescholen. Ook is het mogelijk om 4 aanvullende certificaten Anglia Business English te behalen. 

In de groepen 6 en 8 maken de kinderen bij ons op school een Anglia examen. We geven alle leerlingen de kans een Engels certificaat te behalen. Dit heeft te maken met het feit dat iedere leerling op zijn/haar eigen niveau kan instappen in het systeem en van daaruit kan doorgroeien. Juist voor die leerlingen die moeite hebben met het Engels geeft Anglia mogelijkheden om de taal stap voor stap te leren.

 

Voor meer informatie over Anglia en de examens, kunt u een kijkje nemen op de website: www.anglia.nl