De Eglantier Voorhof is een Integraal Kindcentrum
Home Onderwijs Kinderopvang English
 

Contact en aanmelding

U wilt uw kind aanmelden voor het IKC? Dat doet u apart voor onderwijs en kinderopvang.
 

Onderwijs

U kunt uw kind aanmelden bij de directeur Yvonne den Haan door een e-mail te sturen naar  directie@eglantierdelft.nl

 

Bij de aanmelding worden de administratieve gegevens van uw kind genoteerd. U kunt dit formulier ook downloaden van de website en al ingevuld meenemen naar de school (dit formulier is te vinden onder het kopje formulieren). Het is belangrijk dat hier de handtekening van beide ouders onder staat.


Na het invullen van deze gegevens is uw kind aangemeld, maar nog niet ingeschreven. Wij doen dit pas twee maanden voordat uw kind vier wordt. U krijgt voor dit gesprek telefonisch een uitnodiging. Dan informeren we naar alle zaken die van belang zijn om uw kind een goede start te laten maken in het basisonderwijs. Uw kind komt dan ook een aantal dagdelen wennen op de school en kennismaken met de leerkracht en de groep.


U kunt uw kind al aanmelden vanaf 2 jaar. Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben al een aantal jaren wachtlijsten op de school. Nadat we voor een groep het aantal van 30 aanmeldingen hebben bereikt, wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst, in afwachting van leerlingen die door verhuizing of andere oorzaken de school toch niet zullen bezoeken. Wij hopen u snel te mogen begroeten op onze school.

 

Kinderopvang

U kunt uw kind meteen online inschrijven voor het kinderdagverblijf, de peuteropvang, voorschoolse en/of buitenschoolse opvang. Inschrijven voor het kinderdagverblijf kan al voordat uw kind geboren is. Dit doet u eenvoudig met het online inschrijfformulier.

 

Heeft u nog een vraag of doet u dit liever persoonlijk? Neem dan contact op met de collega's van de afdeling plaatsingen.